Zoeken naar:

De Werkzaamheden van RD Minihijskraanverhuur

Glas plaatsen

Glas plaatsen is niet een alledaagse bezigheid. Er komt veel vakmanschap bij kijken. Voor RD Minihijskraanverhuur is het plaatsen van glas een fluitje van een cent. Onze vakmanschap zorgt ervoor dat het glas veilig en schadeloos geplaatst wordt.

Sandwichpanelen plaatsen

Sandwichpanelen worden toegepast als dakbedekking en wandbekleding op hallen, loodsen, schuren, stallen, kantoor- en bedrijfspanden en in de woningbouw. RD Minihijskraanverhuur kan deze sandwichpanelen voor u plaatsen.

Machines plaatsen

Met de Hoeflon C6E kan RD Minihijskraanverhuur tot 3000 kilogram aan machines (ver)plaatsen. De compacte hijskraan past door bijna elke deuropening en door de non-marking rupsbanden wordt de vloerdruk verlaagt tot een minimum.

Stalen constructies

Ook kan RD Minihijskraanverhuur u helpen met stalen constructies hijsen. Door de verdraaibare stempelpoten staat de Hoeflon C6E altijd in optimale stabiele positie en is deze geschikt voor het nauwkeurig op positie brengen van stalen balken in elke omgeving.

Zonnepanelen

RD Minihijskraanverhuur is ook uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Met een maximale hijshoogte van 16 meter kunnen wij voor de meeste woningen en bedrijfspanden zonnepanelen plaatsen.

En nog veel meer

Natuurlijk zijn wij niet gelimiteerd tot deze opdrachten. RD Minihijskraan biedt op maat gemaakte oplossingen voor al uw constructies. Neem gerust contact met ons op voor al onze mogelijkheden.

Neem ook gerust een kijkje op onze Instagram pagina voor nog meer projecten waar we aan gewerkt hebben.

@rd_minihijskraan_verhuur